Дони и Нети категорично оправдаха  новината, че са разделени или

...
Дони и Нети категорично оправдаха  новината, че са разделени или
Коментари Харесай

Нети проговори за развода с Дони

Дони и Нети изрично оправдаха  новината, че са разграничени или най-малко, че  всеки миг следва да му създадат.

 

" Аз към този момент съм привикнала с тези клюки, тъй като всяка година ни разделят с Дони ", споделя пред „ България Днес “ Нети. " Дори през вчерашния ден имахме годишнина ", припомня пеещата актриса. На този ден тя изиска ръката на изпълнителя. Това се случи на церемонията за връчването на икарите, а след два месеца на разпределяне на аскеерите, оповестиха, че подвигат женитба.

Със брачна половинка й не пропущат да отбележат тези значими събития на общата им страница във Facebook. Направили го е тази година, само че не с цел да опровергаят градската легенда за развода си, а тъй като в действителност са щастливи дружно.

" Когато човек е благополучен с някого, той не усеща, че времето лети. Така е и при нас с Дони. Минаха 21 години от този ден, а като че ли беше през вчерашния ден ". Тя позволява, че ги „ разделят “ непрекъснато, тъй като в музикалните среди не са привикнали да има толкоз устойчиви двойки. В деня, в който прави от сцената предложение за брак на Дони, само че 10 години по-късно се ражда щерка им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР